Agenda voor het komende seizoen:

 

 

* ZOMERVAKANTIE:

 

Bij Modevakschool Costa is de zomerstop voor de lessen van 15 juli 2018 - 2 september 2018.

Op maandag 3 september gaat het nieuwe seizoen van start!

 

 

* LINGERIECURSUS:

2 zaterdagen, zaterdag 29 september en zaterdag 13 oktober.

Voor de lingeriecursus neem je je eigen naaimachine, naaigerei en een lunchpakketje mee.

Je maakt tijdens deze 2-daagse cursus een lingerieset, bestaande uit een slip en bh, op je eigen maten. Je leert hoe je zelf een slip tekent op je eigen maat en die maak je ook op de 1e dag. Op de 2e dag wordt de bh gemaakt, waarvoor je een patroon op maat krijgt, wat door mij wordt getekend.

De cursus is inclusief compleet materiaalpakket en uitgebreid werkboek, zodat je ook een handig naslagwerk hebt om zelf mee aan de slag te gaan na de cursus.

De kosten bedragen € 130,-, de cursus gaat door bij min. 3 deelnemers. Meer info/opgave via de mail.

 

NIEUWE WORKSHOP:

NAAI-ETUI MAKEN!

 

De workshop naai-etui maken is een dag-workshop, van 9.30-14.30 uur.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een datum gepland, aanmelden voor deelname kan dan tot 1 week voor de geplande datum, ivm voorbereidingen vantevoren voor de workshop (op maat knippen/voorbereiden van de onderdelen vd etui).

De kosten voor de workshop zijn € 40,-, incl. patroon en werkbeschrijving, excl. materiaal, incl. koffie/thee, zelf een lunchpakketje meenemen.

Deelname is definitief na aanbetaling van € 10,- (hierop is geen restitutie mogelijk) waarna je instructies voor de voorbereidingen krijgt. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

* Workshop BOXERSHORT(heren) maken.

 

In een dagdeel maak je zelf een boxershort. De workshop is incl. patroon in 6 maten (xs-xxl) met werkbeschrijving, excl. stof, garen en elastiek voor de taille. Kosten zijn € 30,-.

Geplande data:

Bij voldoende aanmeldingen worden er nieuwe data gepland.

Opgeven kan via het de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

 

* Workshop sjaal maken met soluvlies. 

Voor wie niet wil/kan breien of haken. Maak mbv de naaimachine en allerlei leuk brei/haakgarens toch een mooie sjaal! bij voldoende aanmelding worden data in overleg ingepland, op vrijdagochtend/middag. Heb je zelf een groepje van min. 4 personen dan is een andere dag ook mogelijk. Kosten: € 35,- incl. materiaal en gebruik van de naaimachine!


Wil je op de hoogte worden gehouden van workshopdata dan kun je een mailtje sturen, dan krijg je bericht als er data worden vastgesteld.

 

De volgende workshops worden ingepland bij voldoende aanmeldingen, meer informatie en/of opgave via het contactformulier op deze site.

 

Lockworkshop:

Om je lockmachine goed onder de knie te krijgen en alle mogelijkheden eruit te halen! In een dagdeel leer je je lockmachine goed kennen en ga je naar huis met een uitgebreid werkboek waar alle geleerde technieken in staan. Kosten: € 35,- incl. materiaal en werkboek.

 

Workshop (heren)boxershorts:

In 1 dagdeel leer je hoe je een herenboxershorts maakt. De workshop is incl. patroon en werkbeschrijving, excl. materiaal. De kosten zijn € 30,-.

 

Lingeriecursus:

2-daagse cursus waarin je een slip en bh leert maken op je eigen maten. Incl. werkboek en compleet materiaalpakket. Op vrijdag en/of zaterdag (in overleg) van 9.30-15.30 uur.